Espoo Museum of Modern Art

Lediga tjänster

Vi på EMMA är proffs som vill svara mot konstmuseets framtidsutmaningar. Vi utmanar oss själva och våra invanda kutymer. Vi vågar experimentera och vår orädda kultur speglar vår gränsöverskridande, proaktiva och innovativa attityd.

Vår organisationskultur är öppen, kommunikativ, lösningsfokuserad, sporrande, pluralistisk och mottaglig för nya utmaningar. Vi litar på våra kollegers styrkor och inser värdet av gott samarbete.

Inom museisektorn är EMMA känt för sin aktiva, engagerade och djärvt nyskapande organisationskultur och för en ledningskultur som skapar utvecklingspotential. Vårt arbetsfält är internationellt och vi värdesätter professionalitet av olika slag. Vi på EMMA får mycket till stånd och vi har roligt!

Om du känner att du kunde vara en av oss, lämna in din ansökan. Vi läser igenom alla jobbansökningar omedelbart och vi tar kontakt vid behov. Vi beaktar endast ansökningar som lämnats in med denna blankett.

Kom ihåg att i din ansökan beskriva de uppgifter du är intresserad av. Om du söker en praktikantplats, ange också tidpunkten för praktiken, önskad arbetstid och andra viktiga uppgifter.

Lämna in en öppen ansökan.