Espoo Museum of Modern Art

Arbeta på EMMA

© Paula Virta / EMMA

Vi på EMMA är proffs som vill svara mot konstmuseets framtidsutmaningar. Vi utmanar oss själva och våra invanda tillvägagångssätt. Vi vågar experimentera, och vår orädda kultur speglar vår gränsöverskridande, proaktiva och innovativa attityd.

Vår organisationskultur är öppen, kommunikativ, lösningsfokuserad, sporrande, pluralistisk och mottaglig för nya utmaningar. Vi litar på våra kollegers styrkor och inser värdet av gott samarbete.

Inom museisektorn är EMMA känt för sin aktiva, engagerade och djärvt nyskapande organisationskultur och för en ledningskultur som skapar möjligheter för utveckling. Vårt arbetsfält är internationellt och vi värdesätter professionalitet av olika slag. Vi på EMMA får mycket till stånd och vi har roligt!

Det huvudsakliga arbetsspråket på EMMA är finska. I många uppgifter hos oss klarar man sig på engelska och med hjälpliga kunskaper i finska. Språkkraven för de olika uppgifterna specificeras i arbetsannonsen. Om du inte hittar uppgifter om en arbetsplats som intresserar dig kan du sända oss en öppen ansökan på adressen rekry@emmamuseum.fi.

Läs mer om olika jobbmöjligheter på de finska sidorna!