Ennakkoliput EMMAan EMMA Shopin verkkokaupasta!

EMMA – Espoon modernin taiteen museo. © Ella Tommila / EMMA

Suosittelemme ostamaan ennakkolipun EMMA Shopin verkkokaupasta, mutta lippuja voi ostaa myös paikan päältä. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn valitun tunnin aikana, mutta vierailuaikaa ei ole rajoitettu. Ennakkolippujen hinta on 12€. Valitettavasti emme voi tarjota alennuslippuja tällä hetkellä, mutta museokorttilaiset, alle 18- ja yli 70-vuotiaat sekä muut ilmaiseen sisäänpääsyyn oikeutetut ryhmät pääsevät museoon edelleen maksutta.

Mikäli olet oikeutettu ilmaiseen sisäänpääsyyn, suosittelemme varaamaan myös tässä tapauksessa vierailuajan itsellesi EMMA Shopin verkkokaupasta. Käyttämällä oston yhteydessä koodia ILMAISLIPPU sinulta ei veloiteta maksua lipusta. Lisää koodi tilausvaiheessa alennuskoodikenttään. Koodia voi käyttää vain yhteen lippuun yhdessä tilauksessa. Mikäli haluat varata useamman ilmaislipun, tilaa liput yksi kerrallaan koodia käyttäen. Varaudu esittämään ilmaiseen sisäänpääsyyn oikeuttava kortti tai muu todiste lipuntarkastuksen yhteydessä.

Ennen vierailua suosittelemme tutustumaan EMMAn turvallisen vierailun ohjeisiin.

Pitkän kiinniolon jälkeen EMMA haluaa tarjota mahdollisuuden museovierailuun mahdollisimman monelle. Sen vuoksi EMMA ja EMMA Shop ovat avoinna poikkeuksellisesti viikon jokaisena päivänä, myös maanantaisin.  Toistaiseksi olemme auki ma-pe klo 12-19 ja la-su 11-17. Cafe Zoceria WeeGee noudattaa omia aukioloaikojaan ja on toistaiseksi auki ti-la klo 11-16. Tarkistathan kahvilan aukioloajat heidän verkkosivuiltaan

WeeGee-talon yhteyteen valmistuvan maanalaisen pysäköintilaitoksen rakennustöiden takia pysäköintipaikkoja on rajoitetusti saatavilla. Rakennustyömaa ei vaikuta esteettömiin pysäköintipaikkoihin. Suosittelemme käyttämään julkista liikennettä mahdollisuuksien mukaan. Tapiolan keskustasta löytyy pysäköintitaloja ja -alueita autolla saapuville. Pahoittelemme häiriötä.

Poikkeusjärjestelyjen aikana tarjoamme ainoastaan etäopastuksia. Kerromme heti, kun voimme ottaa opastusryhmiä vastaan myös näyttelytilassa.