Espoo Museum of Modern Art

Ennakkoliput EMMAan Lippu.fi-verkkokaupasta!

EMMA – Espoon modernin taiteen museo. © Ella Tommila / EMMA
EMMA – Espoon modernin taiteen museo. © Ella Tommila / EMMA

Voit ostaa pääsylipun paikan päältä tai ennakkoon Lippu.fi-verkkokaupasta. Ennakkoon ostettava lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn ainoastaan valittuna päivänä ja sisääntuloaikana, mutta vierailuaikaa ei ole rajoitettu. Verkkokaupasta ostetun normaalihintaisen lipun hinta on 14€. Alennuslippu maksaa 12€. Hinnat sisältävät Lippu.fi:n palvelumaksun 2€.  Lippu.fi perii lisäksi toimitusmaksun riippuen lipun toimitustavasta 1€ – 3,5€. Museokorttilaisten, alle 18- ja yli 70-vuotiaiden sekä muiden ilmaiseen sisäänpääsyyn oikeutettujen ryhmien on myös mahdollista varata vierailuaika Lippu.fi-verkkokaupasta, jolloin heiltä veloitetaan ainoastaan palvelu- ja toimitusmaksu. Näyttelykeskus WeeGeen aulasta ostettavista lipuista ei peritä palvelumaksua. Voit vierailla samalla lipulla EMMAn lisäksi myös Espoon kaupungimuseo KAMUssa sekä Futuro-talossa.

Ennen vierailua suosittelemme tutustumaan EMMAn turvallisen vierailun ohjeisiin.  

WeeGee-talon yhteyteen valmistuvan maanalaisen pysäköintilaitoksen rakennustöiden takia pysäköintipaikkoja on rajoitetusti saatavilla. Rakennustyömaa ei vaikuta esteettömiin pysäköintipaikkoihin. Suosittelemme käyttämään julkista liikennettä mahdollisuuksien mukaan. Tapiolan keskustasta löytyy pysäköintitaloja ja -alueita autolla saapuville. Pahoittelemme häiriötä.

Toistaiseksi tarjoamme ainoastaan etäopastuksia. Kerromme heti, kun voimme ottaa opastusryhmiä vastaan myös näyttelytilassa.

Lue lisää