Espoo Museum of Modern Art

Opastus

Etäopastus aikuisille

Etäopastus © Paula Virta / EMMA
Etäopastus © Paula Virta / EMMA
  • Kesto: 1h
  • Suositeltu ryhmäkoko: -
  • Aikuiset

  • 88€ / ryhmä, arkisin

    121€ / ryhmä, viikonloppuisin

Ryhmällesi suunniteltu etäopastus tuo museon näyttelyt sinne, missä sinä olet. Kierroksella ryhmälläsi on oma opas, joka on läsnä EMMAssa ja kuljettaa teitä näyttelyissä.

Etäopastus tarjoaa mukavan mahdollisuuden tutustua suoraan museon näyttelytilasta välitettävään kierrokseen oppaan kanssa. Saat tietoa näyttelystä, taiteesta ja taiteilijoista vuorovaikutteisesti. Kierroksella tutustumme siihen, mikä ryhmääsi EMMAssa erityisesti kiinnostaa.

Tunnin aikana voidaan keskittyä yhteen näyttelyyn, tai tutustua taiteeseen ja muotoiluun valikoiden teoksia koko näyttelykattauksesta. Punaisena lankana voi olla jokin ryhmää kiinnostava teema, esimerkiksi luonto tai nykytaiteen tekniikat. Ajatuksia opastuksen sisällöstä voi kertoa meille varauksen yhteydessä. Opas vastaa kierroksella kysymyksiin ja keskustelee mielellään näkemästänne.

Tutustu EMMAn näyttelytarjontaan ja valitse mieleinen näyttely tai näyttelyt, joihin haluat opastuksella tutustua. Opastukseen voi liittää myös tietoa WeeGee-talosta ja sen arkkitehtuurista.

Opastuksen kesto on noin yhden tunnin. Varausvahvistuksen yhteydessä saat osallistumislinkin joko Zoom- tai teams-alustalle. Linkkiä voi jakaa opastukselle osallistuvien kesken. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä ohjelmia osallistuaksesi, mukaan pääsee nettiselaimen kautta.

Suosittelemme Zoomin käyttämistä hyvän kuvanlaadun varmistamiseksi. Tallennamme opastukset EMMAn omaan käyttöön opaspalvelujen kehittämiseksi.

Nämä voivat myös kiinnostaa sinua