Espoo Museum of Modern Art

Opastus

Etäopastus lapsille ja nuorille

Etäopastus © Paula Virta / EMMA
Etäopastus © Paula Virta / EMMA
  • Kesto: 1h
  • Suositeltu ryhmäkoko: 1-32
  • Koulut & päiväkodit

  • 0€ / päiväkoti- ja esikouluryhmät

    44€ / muut kouluryhmät

    121€ / viikonloppuisin

Etäopastuksella tutustut EMMAn näyttelyihin etäyhteyden välityksellä, ikäryhmälle sopivalla tavalla. Opastus sopii päiväkodeille, esikouluille, ala- ja yläkouluille, lukioille ja toisen asteen kouluille. Opastuksen voi varata myös harrasteryhmille.

Etäopastuksella ryhmä pääsee kurkistamaan EMMAn näyttelyihin oman ruudun välityksellä. Opastus toteutetaan reaaliaikaisesti ja vuorovaikutteisesti ryhmän kanssa keskustellen.

Opastuksen aikana opit EMMAssa esillä olevasta taiteesta, taiteen tekniikoista ja historiasta, sekä museosta taiteen kotina. Lasten ja nuorten opastukset tukevat opetussuunnitelmaa ja laaja-alaisen osaamisen tavoitteita. Taide sopii erinomaisesti varhaiskasvatukseen ja oppiainerajat ylittävään ilmiöoppimiseen.

Tutustu EMMAn näyttelytarjontaan ja valitse ryhmällesi mieleinen näyttely tai näyttelyt. Kerro varauksen yhteydessä ryhmän kiinnostuksen kohteista ja tarpeista. Varaa opastus hyvissä ajoin etukäteen, kuitenkin viimeistään viikkoa aikaisemmin.

Opastuksen kesto on noin yhden tunnin. Varausvahvistuksen yhteydessä saat osallistumislinkin joko Zoom- tai Teams-alustalle. Linkkiä voi jakaa opastukselle osallistuvien kesken. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä ohjelmia osallistuaksesi, mukaan pääsee nettiselaimen kautta.

Suosittelemme Zoomin käyttämistä hyvän kuvanlaadun varmistamiseksi. Tallennamme opastukset EMMAn omaan käyttöön opaspalvelujen kehittämiseksi.

Liittyvää sisältöä

Nämä voivat myös kiinnostaa sinua