Espoo Museum of Modern Art

Opastus

Opastus

  • Kesto: 1h
  • Suositeltu ryhmäkoko: 1-20
  • Aikuiset

  • 88€ / ryhmä + pääsyliput (ti-pe)

    121€ / ryhmä + pääsyliput (la-su)

Opastusten hinnat päivittyvät 1.9.2024.

Uudet hinnat ovat:
Opastus arkisin: 100€ / ryhmä
Opastus viikonloppuisin: 180€ / ryhmä

Opastuksella saat ryhmäsi kanssa enemmän irti museokäynnistä! Oppaan kanssa pääset kokemaan taidetta monipuolisesti ja tutustut syvällisemmin näyttelyihin, taiteeseen ja taiteilijoihin.

Opastus tarjoaa mukavaa yhdessäoloa rennosti taiteesta nauttien tai asiaan pureutuen. Opastuksen voi muokata ryhmällesi sopivaksi.  Tutustu EMMAn näyttelytarjontaan ja valitse ryhmällesi mieleinen näyttely tai näyttelyt, joihin haluatte opastuksella tutustua.

Voimme myös esitellä päänäyttelyitä, WeeGee-taloa ja sen arkkitehtuuria yleisemmin, erityisesti jos vierailette EMMAssa ensimmäistä kertaa.

Opastus on myös mahdollista muotoilla jonkin teitä kiinnostavan teeman mukaiseksi. Kerro toiveesi varauksen yhteydessä! 

Muotoilua EMMAssa

Collection Kakkonen © Paula Virta / EMMA

 
Opastus on varattavissa myös muotoiluteemalla. Opastuksella syvennymme muotoiluteemaan monipuolisesti valikoiduilla kokonaisuuksille ajankohtaisista näyttelyistämme. Keskustelemme siitä, mitä kaikkea muotoilu on ja mitä merkityksiä siihen liittyy. Tutustumme erilaisiin taiteen ja muotoilun yhteyksiin ja eroavaisuuksiin. Pohdimme yhdessä, miten muotoilu liittyy omaan arkeemme ja kokemuksiimme.

 

Lisätietoa opastuksista

OPASTUSKIELET

Opastukset ovat saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä selkosuomeksi. Ilmoitathan toivomasi opastuskielen varausta tehdessäsi.

KESTO

Opastuksen kesto on noin yksi tunti.

IKÄRAJA

Opastukset ovat suunniteltuja aikuis- ja eläkeläisryhmille sekä yli 18-vuotiaiden opiskelijaryhmille. Lue lapsille ja nuorille suunnatusta opastuksestamme täältä.

SAATAVUUS

Opastus kannattaa varata viimeistään 3 viikkoa ennen toivottua opastusajankohtaa. Opastukset ovat mahdollisia museon aukioloaikoina. Maanantaisin olemme suljettu. Opastuksen voi varata verkkosivujen varauslomakkeiden kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Varauksesta saatte sähköpostiinne varausvahvistuksen.

MUSEOLLE SAAPUESSA

Tullessanne museoon voitte ilmoittautua ja maksaa palvelun Näyttelykeskus WeeGeen lippukassalle. Opas on ryhmäänne vastassa lippukassalla. Museo avautuu klo 11.00, mutta aulatiloihin pääsette jo noin 15 min aikaisemmin jättämään takkeja naulakkoon ja hoitamaan maksuja.

Opastus alkaa varattuna ajankohtana. Tulettehan hyvissä ajoin, jotta ehditte jättämään ulkovaatteet naulakkoon ja ilmoittautumaan lippukassalle.

OSALLISTUJAMÄÄRÄT

Suositeltava ryhmäkoko on 1–20 henkilöä. Mikäli ryhmänne on suurempi, voimme varata teille kaksi samanaikaista opastusta saatavuuden mukaan. Opastuksen lisäksi tulee maksaa pääsylippu museoon. Pääsylipun hinta voi vaihdella asiakkaan mukaan. Lisätietoa pääsylipuista.

MATKANJÄRJESTÄJILLE

Ryhmänjohtaja voi ilmoittaa koko ryhmän lippukassalle sekä maksaa opastuksen ja kootusti kaikkien pääsyliput, sekä esittää ryhmäläisten Museokortit. Ryhmän jäsenet voivat halutessaan maksaa myös pääsylippunsa itse. Mikäli ryhmäläiset tulevat yksitellen, voivat he maksaa oman lippunsa tai ryhmänjohtaja voi maksaa kaikkien liput kerralla. Toimintatavasta on hyvä sopia etukäteen varauksen yhteydessä. Ryhmänjohtaja ja bussikuski pääsevät ryhmän mukana ilmaiseksi sisään.

MAKSUTAVAT

Palvelun voitte maksaa lippukassalle käteisellä tai kortilla. Laskutusta varten pyydämme lähettämään laskutustiedot etukäteen EMMAn asiakaspalveluun. Laskutus vain y-tunnuksella.

Paperilaskua ja sähköpostilaskustusta (PDF) varten tarvittavat tiedot: saajan nimi ja postisoite (katu/PL, postinumero, postitoimipaikka), sähköpostiosoite, y-tunnus, viite, lisäksi yhteyshenkilön yhteystiedot, mikäli eri kuin varaaja.

Verkkolaskua varten tarvittavat tiedot: saajan nimi ja postisoite (katu/PL, postinumero, postitoimipaikka), sähköpostiosoite, y-tunnus, verkkolaskutusosoite, operaattoritunnus, viite, lisäksi yhteyshenkilön yhteystiedot, mikäli eri kuin varaaja.

VARAUSEHDOT

Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta 7 vuorokautta ennen opastuksen ajankohtaa, muuten museo veloittaa palvelun täyden hinnan. Tutustuthan varausehtoihimme.

Liittyvää sisältöä

Nämä voivat myös kiinnostaa sinua