Opastus

Opastus lapsille ja nuorille

  • Kesto: 1h
  • Suositeltu ryhmäkoko: 1-25
  • Koulut & päiväkodit

  • 0€ / päiväkoti- ja esikouluryhmät

    30€ / muut kouluryhmä

Opastuksella tutustut taiteen maailmaan toiminnallisesti ja tarinallisesti ikäryhmälle sopivalla tavalla. Oppaan kanssa ryhmäsi saa taiteesta enemmän irti!

Opastuksella tutustut taiteen maailmaan toiminnallisesti ja tarinallisesti. Varaa opastus päiväkotiryhmälle, ala- ja yläkoululle, lukion luokalle tai toisen asteen oppilaitoksen opiskelijoille. Opastukset sopivat myös harrastusryhmille esim. partiolaisille.

Lasten ja nuorten opastukset tukevat koulujen opetussuunnitelmaa ja laaja-alaisen osaamisen tavoitteita. Taide sopii erinomaisesti varhaiskasvatukseen ja oppiainerajat ylittävään ilmiöoppimiseen. Lasten ja nuorten opastus on yli 4-vuotiaille.

Päiväkotien ja alakoulujen opastuksilla ryhmä pääsee elämyksellisesti osallistumaan, tarinoiden ja ihmetellen. Opastuksilla käytetään mm. sadutusmenetelmää ja kuvalukuharjoituksia. Yläkoulujen, lukion ja muiden toisen asteen koulujen opastuksilla opitaan monilukutaitoa, itseilmaisua, tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi opastuksilla tutustutaan taiteen tekniikoihin ja historiaan. Vierailulla tutustutaan myös museoon taiteen kotina ja museon toimintaan yleisemmin.

Kerro varauksen yhteydessä ryhmän kiinnostuksen kohteista ja tarpeista. Taide taipuu moneksi! Varaa opastus hyvissä ajoin etukäteen, kuitenkin viimeistään viikkoa aikaisemmin.

Liittyvää sisältöä

Nämä voivat myös kiinnostaa sinua