Espoo Museum of Modern Art

Guidning

Distansguidning för vuxna

© Paula Virta / EMMA
© Paula Virta / EMMA
  • Längd: 1h
  • Rekommenderad gruppstorlek: -
  • Vuxna

  • 88€ / på vardagar

    121€ / helger

Du kan delta i guidningar också på distans. Med en skräddarsydd guidning för din grupp blir EMMAs utställningar tillgängliga i ditt vardagsrum eller ditt företag – varhelst du är.

Distansguidning är ett bekvämt sätt att delta i en guidad tur i museets utställningssalar. Den interaktiva guidningen ger information om utställningen, konst i allmänhet och enskilda konstnärer. På vandringen fokuserar vi på sådant som din grupp är särskilt intresserad av på EMMA. Under en timmes tid kan vi fokusera på en enda utställning eller välja vissa verk från hela utbudet. Den röda tråden kan vara ett tema som gruppen är intresserad av, exempelvis naturen eller olika tekniker inom samtidskonsten. Berätta vilka innehållsförväntningar du har i samband med bokningen. Under vandringen besvarar guiden frågor och diskuterar gärna det som visas.

Bekanta dig med EMMAs utställningsrepertoar och välj en eller flera utställningar som du vill bekanta dig med. Du kan också be om att få info om WeeGee-huset och dess arkitektur under guidningen.

I samband med bekräftelsen av din bokning får du en deltagarlänk (plattform: Zoom eller Teams). Du kan dela länken med alla deltagare. Deltagandet kräver inga särskilda program, ni kan delta via era webbläsare. Guidningen tar ungefär en timme.

Vi rekommenderar användningen av Zoom för att säkertställa en god bildkvalitet. Vi bandar guidningarna i syfte att utveckla EMMAs guidningstjänster.

Relaterat innehåll

De här kan intressera dig också