Espoo Museum of Modern Art

Opastus

KULPS espoolaisille esikouluille ja kouluille

  • Kesto: 1h
  • Suositeltu ryhmäkoko: 1-32
  • Koulut,

    Koulut & päiväkodit

  • 0€ / ryhmä

Opastuksella EMMAn näyttelyssä tuodaan taidetta lähemmäksi esikoululaisten ja koululaisten omaa kokemusmaailmaa. EMMA on Mielin määrin -kohde.

Mihin taidetta tarvitaan, voiko taiteen avulla vaikuttaa? Kulps -opastuksella tutustutaan taiteeseen, joka kertoo ympäristöstä ja sen muutoksista, sekä opitaan valintojen välttämättömyydestä pelin keinoin. Luovuus ja mielikuvitus eivät kuormita maapalloa!

EMMAn KULPS  Taide on mua varten on suunniteltu valtakunnalliseen opetussuunnitelmaan pohjautuen. Opastuksella EMMAn näyttelyssä tuodaan taidetta lähemmäksi esikoululaisten ja koululaisten omaa kokemusmaailmaa. Museosta ja museovierailuista muotoutuu luonnollisempi osa nuoren arkea.

Teema on jokaiselle luokka-asteelle sama, opastukseen kuuluvat tehtävät ja sisältö vaihtelevat luokka-asteen mukaan. Kokonaisuus rakentuu ennakkotehtävästä, museokierroksesta sekä jatkotehtävästä. EMMA on Mielin määrin -kohde. Mielin määrin -kohteissa voi vierailla maksutta yhden tai useamman kerran lukuvuoden aikana, ilman rajoituksia.

Katso ennakko- ja jatkotehtävät

Liittyvää sisältöä

Nämä voivat myös kiinnostaa sinua