Taidepaja

Synttärit

EMMA Synttärit
© Ari Karttunen/EMMA
EMMA Synttärit
© Ari Karttunen/EMMA
  • Kesto: 2h
  • Suositeltu ryhmäkoko: 5-20
  • Lapset & nuoret

  • 150€ / Suolapiirroksia

    180€ / Makumaisemia

Pidä hauskaa ja innostu taiteesta ystävien kanssa. Järjestä unohtumattomat lasten synttärit EMMAssa! Valitse mieleisesi teema kahdesta eri vaihtoehdosta.

Lasten synttärit EMMAssa ovat päivänsankarille ja vieraille unohtumaton juhla, ja samalla se on vanhemmille helppoa ja huoletonta. Lasten synttärit sopivat 4–12 -vuotiaille lapsille; sisältö sovitetaan ikäryhmän mukaan. Yhteistyössä ravintola Lumière WeeGee.

Synttäreiden kesto ruokailuineen 2h. Synttärit alkavat kokemuksellisella opastuksella ajankohtaisissa näyttelyissä ja Saastamoisen säätiön kokoelmassa. Opastuksen jälkeen ryhmä siirtyy oppaan johdolla taidepajaan, jossa on valitun teeman mukainen ohjelma.

Valitse haluamasi teema ja katso synttäreiden menuvaihtoehdot.

Voit ladata tästä synttärivieraille valmiin kutsun.

 

UUTTA! SUOLAPIIRROKSIA
Varaa lapsellesi synttärijuhlat, jossa nautitaan taiteesta hauskalla ja rentouttavalla tavalla. Synttäreillä korostuu yhdessäolo ja aineeton taidetekeminen. 

Synttäreillä tutustutaan taideteoksiin leikkisästi, eri aisteja käyttäen. Näyttelytilassa pohdimme miltä teos kuulostaa, tuntuu tai tuoksuu. Juhlat jatkuvat taidepajassa, jossa tehdään ainutkertaisia kuvioita ja piirroksia suolaan yhteisten mielikuvaharjoitteiden avulla. Lopuksi luodaan synttäriseurueen yhteinen teos, josta otetun valokuvan saa sähköisessä muodossa muistoksi. Suolapiirroksia-synttäreiden tarjoilu nautitaan ravintola Lumière WeeGeellä, voit valita tarjoilun synttäreiden alkuun tai loppuun. Ruokailu on osa synttäreiden kokonaiskestoa 2h.

Synttärit tarjoavat sankarille ja hänen ystävilleen yhteisiä kokemuksia sekä uusia tapoja nähdä ja tehdä taidetta! 

Suolapiirroksia-synttärit 150€ + tarjoilut lasten määrän mukaisesti 10€/14€/lapsi.

 

MAKUMAISEMAT (tauolla 2.6. lähtien)
Miltä taide maistuu? Lasten synttärit alkavat opastuksella, jossa tutustutaan taideteosten maailmoihin yhdessä tarinoiden ja ihmetellen. Opastuksen jälkeen taidepajassa tehdään omia taideteoksia ruoka-aineista. Taiteilijan paletti koostuu valikoimasta värejä ja makuja, suolaisesta makeaan. Makumaisemat-synttäreiden tarjoilu on samalla käytettävä pajamateriaali. Omat annokset kuvataan ja lopuksi herkutellaan!

Makumaisemat-synttärit 180€ + tarjoilut lasten määrän mukaisesti 14€/lapsi.

Liittyvää sisältöä

Nämä voivat myös kiinnostaa sinua