Espoo Museum of Modern Art

Taidepaja

Synttärit

© Ella Tommila
© Ella Tommila
  • Kesto: 2h
  • Suositeltu ryhmäkoko: 5-15
  • Lapset & nuoret

  • 165€ / Taidepaja

Vietä syntymäpäivät museolla! Voit valita kahdesta teemasta mieluisimman. Halutessasi voit tilata lisäksi herkulliset synttäritarjoilut! 

Lasten synttärit EMMAssa ovat päivänsankarille ja vieraille unohtumaton juhla, ja samalla se on vanhemmille helppoa ja huoletonta. Lasten synttärit sopivat 5–12 -vuotiaille lapsille; sisältö sovitetaan ikäryhmän mukaan. Voit valita joko Leikki vieköön! tai Ihana väri! -pajan. Kuvaukset pajoista löydät alta.

Synttärit alkavat kokemuksellisella opastuksella ajankohtaisissa näyttelyissä ja Saastamoisen säätiön kokoelmassa. Opastuksen jälkeen ryhmä siirtyy oppaan johdolla taidepajaan, jossa on teeman mukainen ohjelma. Voit tilata synttäreiden loppuun herkullisen Crunch Brunchin valmistaman tarjoilun (platter). Katso synttärimenu täältä. Mikäli ette halua tarjoiluja synttäreiden yhteyteen, juhlan kokonaiskesto on 1,5 h.

Tutustu myös turvallisen museovierailun ohjeisiin.

 

LEIKKI VIEKÖÖN!

Synttäreillä seikkaillaan museotilassa etsien taideteoksista erilaisia jänniä hahmoja. Mitä kaikkea tuttua ja erikoista taiteilija on valinnut ajatustensa esittämiseksi? Luonnostellaan, leikitään, ja lopuksi tehdään omat marionettihahmot. Kaikki koettu yhdistyy yhteiseksi leikiksi, juhlakulkueeksi halki näyttelysalien.

IHANA VÄRI!

Taidepaja alkaa kierroksella näyttelyissä, joissa tutustumme taiteeseen kokemuksellisesti värin näkökulmasta. Taidepajassa jatkamme leikkisiä värikokeiluja havainnollistaen erilaisia väri-ilmiöitä ja -teorioita. Lopuksi jokainen tekee oman esinesommitelmansa, jossa värit, valo ja heijastukset ovat pääosassa. Sommitelmat rakennetaan läpinäkyviin kuutioihin, joista otetaan lopuksi valokuva muistoksi.

Synttärit tarjoavat sankarille ja hänen ystävilleen yhteisiä kokemuksia sekä uusia tapoja nähdä ja tehdä taidetta! 

 

Suositeltava ryhmäkoko on max. 15 henkilöä.
Kesto 2 h
Hinta 165 € (sisältää pääsyliput, opastuksen ja taidepajan)
Voit halutessasi tilata synttäreille myös tarjoilun, jonka hinta on 120 €

Liittyvää sisältöä

Nämä voivat myös kiinnostaa sinua