Taidepaja

Synttärit

EMMA Synttärit
© Ari Karttunen/EMMA
EMMA Synttärit
© Ari Karttunen/EMMA
  • Kesto: 2h
  • Suositeltu ryhmäkoko: 5-15
  • Lapset & nuoret

  • 110€ / ryhmä

Vietä lasten synttärit taiteesta innostuen ja itse tehden. Valitse mieleisesi kahdesta eri vaihtoehdosta.

Lasten synttärit EMMAssa ovat päivänsankarille ja vieraille unohtumaton juhla, ja samalla se on vanhemmille helppoa ja huoletonta. Lasten synttärit sopivat 4-12-vuotiaille lapsille; sisältö sovitetaan ikäryhmän mukaan. Yhteistyössä ravintola Lumière WeeGee.

Synttäreiden kesto ruokailuineen 2h. Synttärit alkavat kokemuksellisella opastuksella ajankohtaisissa näyttelyissä ja Saastamoisen säätiön kokoelmassa. Opastuksen jälkeen ryhmä siirtyy oppaan johdolla taidepajaan, jossa on valitun teeman mukainen ohjelma.

Valitse haluamasi teema ja katso synttäreiden menuvaihtoehdot varauslomakkeesta.

MAKUMAISEMAT
Miltä taide maistuu? Lasten synttärit alkavat opastuksella, jossa tutustutaan taideteosten maailmoihin yhdessä tarinoiden ja ihmetellen. Opastuksen jälkeen taidepajassa tehdään omia taideteoksia ruoka-aineista. Taiteilijan paletti koostuu valikoimasta värejä ja makuja, suolaisesta makeaan. Makumaisemat-synttäreiden tarjoilu on samalla käytettävä pajamateriaali. Omat annokset kuvataan ja lopuksi herkutellaan!

IMPROANIMAATIO
Synttäreillä tehdään ryhmätyönä ja improvisoiden animaatioita. Millaisen rytmikkään animaation sinä tekisit ystäviesi kanssa, kun tarvikkeina on jännittäviä pimeässä hohtavia materiaaleja ja neonvärejä? Synttärit alkavat opastuksella, jossa tutustutaan taiteeseen. Opastuksen jälkeen siirrytään taidepajaan ja ryhdytään animaation tekoon. Valmiit animaatiot jaetaan linkkien kautta osallistujille muistoksi. Improanimaatio-synttäreiden tarjoilu nautitaan ravintola Lumière WeeGeellä, voit valita tarjoilun synttäreiden alkuun tai loppuun. Ruokailu on osa synttäreiden kokonaiskestoa 2h.

Voit ladata tästä synttärivieraille valmiin kutsun.

Liittyvää sisältöä

Nämä voivat myös kiinnostaa sinua