Espoo Museum of Modern Art

Taidepaja

Synttärit

© Ella Tommila
© Ella Tommila
  • Kesto: 2h
  • Suositeltu ryhmäkoko: 5-15
  • Lapset & nuoret

  • 165€ / Taidepaja

Vietä syntymäpäivät museolla! Voit valita kahdesta teemasta mieluisimman. Halutessasi voit tilata lisäksi herkulliset synttäritarjoilut! 

Lasten synttärit EMMAssa ovat päivänsankarille ja vieraille unohtumaton juhla, ja samalla se on vanhemmille helppoa ja huoletonta. Lasten synttärit sopivat 5–12 -vuotiaille lapsille; sisältö sovitetaan ikäryhmän mukaan. Voit valita joko Leikki vieköön! tai Ihana väri! -pajan. Kuvaukset pajoista löydät alta.

Synttärit alkavat kokemuksellisella opastuksella ajankohtaisissa näyttelyissä ja Saastamoisen säätiön kokoelmassa. Opastuksen jälkeen ryhmä siirtyy oppaan johdolla taidepajaan, jossa on teeman mukainen ohjelma. Voit tilata synttäreiden loppuun Crunch Brunchin valmistamat herkulliset tarjoilut. Mikäli ette halua tarjoiluja synttäreiden yhteyteen, juhlan kokonaiskesto on 1,5 h. Ethän tuo omia tarjoiluja mukanasi. Koristeet ja esimerkiksi äänentoistolaitteet tulisi myös jättää kotiin.

Tutustu myös turvallisen museovierailun ohjeisiin.

 

LEIKKI VIEKÖÖN!

Synttäreillä seikkaillaan museotilassa ja etsitään taideteoksista erilaisia jänniä hahmoja. Mitä kaikkea tuttua ja erikoista taiteilija on valinnut ajatustensa esittämiseksi? Taidepajassa luonnostellaan, ihmetellään taidetta leikkisästi, ja lopuksi tehdään omat mielikuvitukselliset siluettihahmot kartongista. Lopuksi hahmot heräävät eloon leikin kautta juhlakulkueessa.

IHANA VÄRI!

Taidepajassa tutustutaan väriin kokemuksellisesti taiteen ja oman ilmaisun kautta. Taidepaja alkaa kierroksella näyttelyissä, joissa tutustumme erilaisiin väri-ilmiöihin, -havaintoihin ja -teorioihin taiteessa. Ilmiöitä tutkitaan myös leikkisten värikokeilujen kautta. Pajan lopuksi jokainen osallistuja tekee oman teoksen esinesommitelmana, jossa värit, valo ja heijastukset ovat pääosassa. Hetkelliset sommitelmat rakennetaan läpinäkyviin kuutioihin ja ne voidaan valokuvata muistoksi.

Synttärit tarjoavat sankarille ja hänen ystävilleen yhteisiä kokemuksia sekä uusia tapoja nähdä ja tehdä taidetta! 

Suositeltava ryhmäkoko on max. 15 henkilöä.
Ryhmän kanssa tulee olla kaksi vastuuaikuista. Vastuuaikuiset pääsevät ryhmän kanssa museoon maksutta ja vastaavat lasten tarpeista taidepajan ja ruokailun aikana.
Kesto 2 h.
Hinta 165 € (sisältää pääsyliput, opastuksen ja taidepajan).
Voit halutessasi tilata synttäreille myös tarjoilun, jonka hinta on 120 €.

Liittyvää sisältöä

Nämä voivat myös kiinnostaa sinua