Taidepaja

Lasten synttärit

  • Kesto: 2h
  • Suositeltu ryhmäkoko: 5-20
  • Lapset & nuoret
  • 110€ / ryhmä

Vietä lasten syntymäpäiväjuhlat taidemuseossa taiteesta oppien ja itse tehden.

Vietä lasten syntymäpäiväjuhlat taidemuseossa taiteesta oppien ja itse tehden. Lasten synttärit EMMAssa ovat päivänsankarille ja vieraille unohtumaton juhla, ja samalla se on vanhemmille helppoa ja huoletonta.EMMAn lasten synttärit sopivat yli 4-vuotiaille lapsille; sisältö sovitetaan ikäryhmän mukaan. Yhteistyössä Café WeeGee. Sisällön voi valita kahdesta eri vaihtoehdosta:

1. Makumaisemat
Miltä taide maistuu? Lasten synttärit alkavat näyttelykäynnillä, jossa tutustutaan taideteosten maailmoihin yhdessä tarinoiden ja ihmetellen. Näyttelykäynnin jälkeen tehdään omia taideteoksia ruoka-aineista. Omat annokset kuvataan ja lopuksi herkutellaan! Taiteilijan paletti koostuu valikoimasta värejä ja makuja, suolaisesta makeaan.

2. Omakuvia (tarjolla tammikuun 2019 loppuun)
Lasten synttärit alkavat näyttelykäynnillä, jossa tutustutaan unenomaisten omakuvien maailmaan. Näyttelykäynnin jälkeen rakennetaan kummallisista esineistä minikokoisia veistoksia. Tekemisen avulla pohditaan, mitä kaikkea omakuva tarkoittaa ja miltä se voi näyttää. EMMAn lasten synttärit sopivat yli 4-vuotiaille lapsille; sisältö sovitetaan ikäryhmän mukaan. Voit valita synttäreiden tarjoilun Café WeeGeessä juhlien alkuun tai loppuun.

Uutta: 2. Improanimaatio (tarjolla 1.2.2019 alkaen)

EMMAn taidepajassa tehdään ryhmätyönä ja improvisoiden animaatioita. Millaisen piirrosfilmin sinä tekisit ystäviesi kanssa, kun tarvikkeina on vahaliitu, naamari ja paperia?

Synttärit alkavat näyttelykäynnillä, jossa tutustutaan taiteen mahdollisuuksiin. Näyttelykäynnin jälkeen siirrytään taidepajaan ja ryhdytään elokuvan tekoon. Ryhmissä tehdyt animaatiot jaetaan linkkien kautta osallistujille muistoksi.

Oletko järjestämässä synttäreitä EMMAssa? Lataa valmis kutsu, jonka voit täyttää, tulostaa ja lähettää vieraille!

Liittyvää sisältöä

Nämä voivat myös kiinnostaa sinua