Taidepaja

Synttärit

  • Kesto: 2h
  • Suositeltu ryhmäkoko: 5-15
  • Lapset & nuoret

  • 110€ / ryhmä

Vietä lasten syntymäpäiväjuhlat taidemuseossa taiteesta oppien ja itse tehden.

Vietä lasten syntymäpäiväjuhlat taidemuseossa taiteesta oppien ja itse tehden. Lasten synttärit EMMAssa ovat päivänsankarille ja vieraille unohtumaton juhla, ja samalla se on vanhemmille helppoa ja huoletonta. EMMAn lasten synttärit sopivat yli 4-vuotiaille lapsille; sisältö sovitetaan ikäryhmän mukaan. Yhteistyössä Lumière WeeGee. Sisällön voi valita kahdesta eri vaihtoehdosta:

1. Makumaisemat
Miltä taide maistuu? Lasten synttärit alkavat näyttelykäynnillä, jossa tutustutaan taideteosten maailmoihin yhdessä tarinoiden ja ihmetellen. Näyttelykäynnin jälkeen tehdään omia taideteoksia ruoka-aineista. Omat annokset kuvataan ja lopuksi herkutellaan! Taiteilijan paletti koostuu valikoimasta värejä ja makuja, suolaisesta makeaan.

2. Improanimaatio, 21.8. alkaen
EMMAn taidepajassa tehdään ryhmätyönä ja improvisoiden animaatioita. Millaisen rytmikkään videon sinä tekisit ystäviesi kanssa, kun tarvikkeina on jännittäviä pimeässä hohtavia materiaaleja ja neonvärejä? Synttärit alkavat näyttelykäynnillä, jossa tutustutaan taiteeseen. Kierroksen jälkeen siirrytään taidepajaan ja ryhdytään animaation tekoon. Valmiit animaatiot jaetaan linkkien kautta osallistujille muistoksi. Voitte nauttia synttäriherkkuja Lumière WeeGeen ravintolassa aluksi tai taidepajan jälkeen.

Valitse haluamasi teema ja katso synttäreiden menuvaihtoehdot varauslomakkeesta.

Oletko järjestämässä synttäreitä EMMAssa? Lataa valmis kutsu, jonka voit täyttää, tulostaa ja lähettää vieraille!

Liittyvää sisältöä

Nämä voivat myös kiinnostaa sinua