Konstverkstad

Födelsedagskalas

EMMA Födelsedagen
© Ari Karttunen/EMMA
EMMA Födelsedagen
© Ari Karttunen/EMMA
  • Längd: 2h
  • Rekommenderad gruppstorlek: 5-20
  • Barn och unga

  • 150€ / Härliga färg!

    10€ / Meny

Fira barnets födelsedag, bli inspirerad av konsten och gör själv. Ordna en oförglömlig födelsedagsfest för barnen på EMMA!

Ett födelsedagskalas på EMMA är en oförglömlig upplevelse för både födelsedagsbarnet och gästerna, och för föräldrarna är det enkelt och behändigt. Barnkalaset passar för barn mellan 4–12 år; innehållet anpassas efter åldersgruppen. I samarbete med WeeGee restaurant.

Födelsedagsfestens längd är 2h med servering. Kalaset börjar med en erfarenhetsbaserad guidning i aktuella utställningar och Saastamoinensiftelsens samling. Efter guidningen flyttar sig gruppen med guiden till konstverkstaden, där gruppen deltar i program enligt valt tema.

Se födelsedagsmenyn

Ladda ner födersedagsinbjudan.

NY! Härliga färg!

Boka en födelsedagsfest åt ditt barn där deltagarna får njuta av konst på ett roligt och avslappnande sätt. På festen lyfter vi särskilt fram samvaro och immateriellt konstskapande.

Konstverkstaden inleds med en rundtur på utställningarna där vi stiftar bekantskap med konsten och upplever den ur färgernas perspektiv. I verkstaden fortsätter vi de lekfulla färgexperimenten och åskådliggör olika färgfenomen och -teorier. Till slut får var och en göra en egen komposition av föremål, där färger, ljus och reflektioner intar huvudrollen. Kompositionerna byggs upp i genomskinliga kuber, som till slut fotograferas som minnen.

Härliga färg! 150€ + serveringen enligt antalet barn 10€/barn.

Relaterat innehåll

De här kan intressera dig också