Espoo Museum of Modern Art

Taidepaja

Taidepaja aikuisille

Mielikuvia-taidepaja © Paula Virta / EMMA
Mielikuvia-taidepaja © Paula Virta / EMMA
  • Kesto: 1,5 h
  • Suositeltu ryhmäkoko: 10-20
  • Aikuiset

  • 25€ / henkilö

Kutsu ystäväsi tai työkaverisi virkistäytymään, kasvata ryhmähenkeä ja nauti yhdessäolosta oivallusten ja elämysten siivittämänä. Sopii täydellisesti mm. tiimipäivään, polttareihin, pikkujouluihin ja syntymäpäiväjuhliin. Syvenny taiteeseen tekemällä itse!

Taidepaja alkaa kokemuksellisella opastuksella ajankohtaisissa näyttelyissä ja Saastamoisen säätiön kokoelmassa. Opastuksen jälkeen ryhmä siirtyy oppaan johdolla taidepajaan, jossa alkaa teeman mukainen ohjelma.

 

Mielikuvia

Taidepajassa seikkaillaan museotilassa etsien taideteoksista jänniä aiheita. Mitä kaikkea tuttua ja erikoista taiteilija on valinnut ajatustensa esittämiseksi? Paja koostuu useista pysähdyspaikoista, joissa rakentuu piirtämällä, muotoilemalla ja esittämällä oma hahmo. Lopuksi tarkastellaan yhteistä hahmogalleriaa hauskasti eläytyen.

Ihana väri!

Taidepaja alkaa kierroksella näyttelyissä, joissa tutustumme taiteeseen kokemuksellisesti värin näkökulmasta. Taidepajassa jatkamme leikkisiä värikokeiluja havainnollistaen erilaisia väri-ilmiöitä ja -teorioita. Lopuksi jokainen tekee oman esinesommitelmansa, jossa värit, valo ja heijastukset ovat pääosassa. Sommitelmat rakennetaan läpinäkyviin kuutioihin, joista otetaan lopuksi valokuva muistoksi.

Taidepajojen mihimihinta on 250€ (10 hlöä).

Liittyvää sisältöä

Nämä voivat myös kiinnostaa sinua