Taidepaja

Luovaa tekemistä porukalla

  • Kesto: 1,5h – 2h
  • Suositeltu ryhmäkoko: 10-20
  • Aikuisille
  • 28€ / henkilö 44€ / henkilö sis. tarjoilut

Kutsu ystäväsi tai työkaverisi virkistäytymään, kasvata ryhmähenkeä ja nauti yhdessäolosta oivallusten ja elämysten siivittämänä. Taidepajan sisällön voi valita kahdesta eri vaihtoehdosta.

Kutsu ystäväsi tai työkaverisi virkistäytymään, kasvata ryhmähenkeä ja nauti yhdessäolosta elämysten siivittämänä. Sopii täydellisesti mm. tiimipäivään, polttareihin, pikkujouluihin ja syntymäpäiväjuhliin. Syvenny taiteeseen tekemällä itse! Sisällön voi valita kahdesta eri vaihtoehdosta:

1. Makumaisemat
Miltä taide maistuu? Ohjelma alkaa näyttelykäynnillä, jossa tutustutaan taideteosten maailmaan ja inspiroidutaan. Näyttelykäynnin jälkeen tehdään omia ruokataideteoksia. Taiteilijan paletti koostuu valikoimasta värejä ja makuja, suolaisesta makeaan. Annokset kuvataan ja lopuksi herkutellaan! Yhteistyössä Café WeeGee.

2. Omakuvia (saatavilla tammikuun 2019 loppuun asti)
Ohjelma alkaa näyttelykäynnillä, jossa uppoudutaan omakuvien maailmaan. Näyttelykäynnin jälkeen rakennetaan yllättävistä esineistä pieniä veistoksia. Tekemisen avulla pohditaan, mitä kaikkea omakuva tarkoittaa ja miltä se voi näyttää. Taidepajan oheen voi tilata tarjoiluja.

Uutta: 2. Improanimaatio (tarjolla 1.2.2019 alkaen)

EMMAn taidepajassa tehdään ryhmätöinä ja improvisoiden animaatioita. Millaisen piirrosfilmin sinä tekisit työporukalla, polttareissa tai kavereiden kesken? Tarvikkeina on vahaliitu, naamari ja paperia?

Aluksi näyttelykäynnillä tutustutaan taiteen mahdollisuuksiin. Tämän jälkeen siirrytään taidepajaan ja ryhdytään elokuvien tekoon. Tehdyt animaatiot jaetaan linkkien kautta osallistujille muistoksi.

Liittyvää sisältöä

Nämä voivat myös kiinnostaa sinua