Taidepaja

Taidepaja aikuisille

  • Kesto: 1,5 h
  • Suositeltu ryhmäkoko: 10-20
  • Aikuiset

  • 23€ / henkilö

Kutsu ystäväsi tai työkaverisi virkistäytymään, kasvata ryhmähenkeä ja nauti yhdessäolosta oivallusten ja elämysten siivittämänä. Sopii täydellisesti mm. tiimipäivään, polttareihin, pikkujouluihin ja syntymäpäiväjuhliin. Syvenny taiteeseen tekemällä itse!

Taidepaja alkaa kokemuksellisella opastuksella ajankohtaisissa näyttelyissä ja Saastamoisen säätiön kokoelmassa. Opastuksen jälkeen ryhmä siirtyy oppaan johdolla taidepajaan, jossa alkaa teeman mukainen ohjelma.

SUOLAPIIRROKSIA
Taidepajassa koetaan taidetta monin aistein ja kokeillaan aineetonta taidetekemistä. Tärkeintä on yhteinen, rentouttava kokemus.  

Taidepaja alkaa kierroksella näyttelytilassa, jossa annetaan taiteen vaikuttaa ja tutustutaan teoksiin eri aistein. Kierroksen aikana kokeillaan läsnäoloharjoituksia ja rentoutumista taiteen avulla. Yhteinen hetki jatkuu taidepajassa, jossa tehdään ainutkertaisia kuvioita ja piirroksia suolaan mielikuvaharjoitteiden avulla, tekemisen tunnelmia havainnoiden. Suolapiirroksia-taidepajaan on mahdollista tilata räätälöity menu ravintola Lumière WeeGeeltä.

Hinta 23€/hlö, minimihinta 230€. Kokonaiskesto 1,5h.

 

UUTTA 1.1.2021 ALKAEN:

IHANA VÄRI! -TAIDEPAJA

Taidepaja alkaa kierroksella näyttelyissä, joissa tutustumme taiteeseen kokemuksellisesti värin näkökulmasta. Taidepajassa jatkamme leikkisiä värikokeiluja havainnollistaen erilaisia väri-ilmiöitä ja -teorioita. Lopuksi jokainen tekee oman esinesommitelmansa, jossa värit, valo ja heijastukset ovat pääosassa. Sommitelmat rakennetaan läpinäkyviin kuutioihin, joista otetaan lopuksi valokuva muistoksi.

Hinta 23€/hlö, minimihinta 230€. Kokonaiskesto 1,5h.

Liittyvää sisältöä

Nämä voivat myös kiinnostaa sinua