Taidepaja

Taidepaja aikuisille

  • Kesto: 1,5h – 2h
  • Suositeltu ryhmäkoko: 8-20
  • Aikuisille

  • 28€ / henkilö

    44€ / henkilö sis. tarjoilut

Kutsu ystäväsi tai työkaverisi virkistäytymään, kasvata ryhmähenkeä ja nauti yhdessäolosta oivallusten ja elämysten siivittämänä. Taidepajan sisällön voi valita kahdesta eri vaihtoehdosta.

Kutsu ystäväsi tai työkaverisi virkistäytymään, kasvata ryhmähenkeä ja nauti yhdessäolosta elämysten siivittämänä. Sopii täydellisesti mm. tiimipäivään, polttareihin, pikkujouluihin ja syntymäpäiväjuhliin. Syvenny taiteeseen tekemällä itse! Sisällön voi valita kahdesta eri vaihtoehdosta:

1. Makumaisemat
Miltä taide maistuu? Ohjelma alkaa näyttelykäynnillä, jossa tutustutaan taideteosten maailmaan ja inspiroidutaan. Näyttelykäynnin jälkeen tehdään omia ruokataideteoksia. Taiteilijan paletti koostuu valikoimasta värejä ja makuja, suolaisesta makeaan. Annokset kuvataan ja lopuksi herkutellaan! Yhteistyössä Näyttelykeskus WeeGeen ravintolan kanssa. Katso menu varauslomakkeesta.

2. Improanimaatio
EMMAn taidepajassa tehdään ryhmätöinä ja improvisoiden animaatioita. Millaisen piirrosfilmin sinä tekisit työporukalla, polttareissa tai kavereiden kesken? Tarvikkeina on vahaliitu, naamari ja paperia?

Aluksi näyttelykäynnillä tutustutaan taiteen mahdollisuuksiin. Tämän jälkeen siirrytään taidepajaan ja ryhdytään elokuvien tekoon. Tehdyt animaatiot jaetaan linkkien kautta osallistujille muistoksi.

Liittyvää sisältöä

Nämä voivat myös kiinnostaa sinua