Taidepaja

Taidepaja aikuisille

  • Kesto: 1,5h – 2h
  • Suositeltu ryhmäkoko: 8-20
  • Aikuisille

  • 28€ / henkilö

    44€ / henkilö sis. tarjoilut

Kutsu ystäväsi tai työkaverisi virkistäytymään, kasvata ryhmähenkeä ja nauti yhdessäolosta oivallusten ja elämysten siivittämänä. Sopii täydellisesti mm. tiimipäivään, polttareihin, pikkujouluihin ja syntymäpäiväjuhliin. Syvenny taiteeseen tekemällä itse!

Taidepaja alkaa kokemuksellisella opastuksella ajankohtaisissa näyttelyissä ja Saastamoisen säätiön kokoelmassa. Opastuksen jälkeen ryhmä siirtyy oppaan johdolla taidepajaan, jossa on valitun teeman mukainen ohjelma.

Valitse ryhmällesi haluamasi teema:

MAKUMAISEMAT
Miltä taide maistuu? Ohjelma alkaa opastuksella, jossa tutustutaan taideteosten maailmaan ja inspiroidutaan. Opastuksen jälkeen tehdään omia ruokataideteoksia. Taiteilijan paletti koostuu valikoimasta värejä ja makuja, suolaisesta makeaan. Annokset kuvataan ja lopuksi herkutellaan! Katso menu varauslomakkeesta. Yhteistyössä ravintola Lumière WeeGeen kanssa.

IMPROANIMAATIO
Taidepajassa tehdään ryhmätöinä ja improvisoiden animaatioita. Millaisen rytmikkään animaation sinä tekisit ystäviesi kanssa, kun tarvikkeina on pimeässä hohtavia materiaaleja ja neonvärejä? Taidepaja alkaa opastuksella, jossa tutustutaan taiteen mahdollisuuksiin. Opastuksen jälkeen siirrytään taidepajaan ja ryhdytään animaation tekoon. Tehdyt animaatiot jaetaan linkkien kautta osallistujille muistoksi. Improanimaatio-taidepajaan on mahdollista tilata räätälöity menu ravintola Lumière WeeGeeltä.

Liittyvää sisältöä

Nämä voivat myös kiinnostaa sinua