Konstverkstad

Konstverkstad för vuxna

  • Längd: 1.5h – 2h
  • Rekommenderad gruppstorlek: 10-15
  • Vuxna

  • 23€ / person

    39€ / person inkl. servering

Bjud in dina vänner eller arbetskamrater för en uppfriskning, stärk gruppandan och njut av samvaro som bjuder på insikter och upplevelser. Passar perfekt för bl.a. arbetsteam, möhippor/svensexor, lillajulsfester och födelsedagar. Fördjupa dig i konsten genom att också göra själv!

Verkstaden börjar med en erfarenhetsbaserad guidning i aktuella utställningar och Saastamoinensiftelsens samling. Efter guidningen flyttar sig gruppen med guiden till konstverkstaden, där gruppen deltar i program enligt valt tema.

Välj det temat som tilltalar dig:

NY! SALTTECKNING
I konstverkstaden får deltagarna uppleva konst med flera sinnen och pröva på immateriellt konstskapande. Det viktigaste är den gemensamma, avslappnande upplevelsen. 

 Konstverkstaden inleds med en runda i utställningssalarna där vi låter konsten påverka oss och bekantar oss med verken med olika sinnen. Under rundan gör vi närvaro- och avslappningsövningar med konstens hjälp. Samvaron fortsätter i konstverkstaden där vi utgående från associationsövningar gör unika figurer och teckningar i salt samtidigt som vi pejlar stämningarna. 

Saltteckning kostar 23€/person. Längden är 1,5h och minimum pris är 230€.

 

SMAKLANDSKAP
Hur smakar konst? Programmet inleds med en guidning där vi bekantar oss med konstverkens värld och låter oss inspireras av konsten. Efter guidningen gör vi egna konstverk av olika ätbara ingredienser. Paletten består av ett urval färger och smaker, från salt till sött. Vi fotograferar portionerna – och sedan får man äta upp sina konstverk! I samarbete med Lumière WeeGee.

Smaklandskap kostar 39€/person inklusive servering. Längden är 2h och minimum pris är 390€.

Relaterat innehåll

De här kan intressera dig också