Espoo Museum of Modern Art

Konstverkstad

Konstverkstad för vuxna

  • Längd: 1.5h
  • Rekommenderad gruppstorlek: 10-20
  • Vuxna

  • 25€ / person

Bjud in dina vänner eller arbetskamrater för en uppfriskning, stärk gruppandan och njut av samvaro som bjuder på insikter och upplevelser. Passar perfekt för bl.a. arbetsteam, möhippor/svensexor, lillajulsfester och födelsedagar. Fördjupa dig i konsten genom att också göra själv!

Fantasibilder

I konstverkstaden går vi på äventyr i museilokalerna och letar efter spännande motiv i konstverken. Vilka bekanta och speciella saker har konstnärerna valt för att föra fram sina tankar? Under verkstadens gång stannar vi upp på flera ställen för att rita, forma och förevisa en egen figur. Till slut granskar vi det gemensamma figurgalleriet och lever oss lekfullt in i figurerna.

Härliga färg!

I konstverkstaden får deltagarna uppleva konst med flera sinnen och pröva på immateriellt konstskapande. Det viktigaste är den gemensamma, avslappnande upplevelsen.

Konstverkstaden inleds med en rundtur på utställningarna där vi stiftar bekantskap med konsten och upplever den ur färgernas perspektiv. I verkstaden fortsätter vi de lekfulla färgexperimenten och åskådliggör olika färgfenomen och -teorier. Till slut får var och en göra en egen komposition av föremål, där färger, ljus och reflektioner intar huvudrollen. Kompositionerna byggs upp i genomskinliga kuber, som till slut fotograferas som minnen.

 

Relaterat innehåll

De här kan intressera dig också