Espoo Museum of Modern Art

Taidepaja

Taidepaja lapsille ja nuorille

© Ella Tommila
© Ella Tommila
  • Kesto: 1.5h
  • Suositeltu ryhmäkoko: 5-20
  • Koulut & päiväkodit

  • 66€ / arkisin

    165€ / viikonloppuisin

Katsomisen, keskustelun ja tekemisen kautta ryhmäsi saa taidepajassa uusia näkökulmia taiteeseen ja EMMAn näyttelyihin.

Varaa taidepaja päiväkotiryhmälle, ala- ja yläkoululle, lukion ryhmille tai muille toisen asteen oppilaitoksen opiskelijoille. Taidepajat sopivat myös harrastusryhmille. Taidepajassa ei tarvita aikaisempaa kokemusta.

Taidepaja alkaa kokemuksellisella opastuksella ajankohtaisissa näyttelyissä ja Saastamoisen säätiön kokoelmassa. Opastuksen jälkeen ryhmä siirtyy oppaan johdolla taidepajaan, jossa on teeman mukainen ohjelma.

Mielikuvia

Taidepajassa seikkaillaan museotilassa etsien taideteoksista jänniä aiheita. Mitä kaikkea tuttua ja erikoista taiteilija on valinnut ajatustensa esittämiseksi? Paja koostuu useista pysähdyspaikoista, joissa rakentuu piirtämällä, muotoilemalla ja esittämällä oma hahmo. Lopuksi tarkastellaan yhteistä hahmogalleriaa hauskasti eläytyen.

Ihana väri!

Taidepaja alkaa kierroksella näyttelyissä, joissa tutustumme taiteeseen kokemuksellisesti värin näkökulmasta. Taidepajassa jatkamme leikkisiä värikokeiluja havainnollistaen erilaisia väri-ilmiöitä ja -teorioita. Lopuksi jokainen tekee oman esinesommitelmansa, jossa värit, valo ja heijastukset ovat pääosassa.

Ryhmäkokosuositus max. 20 henkilöä. Yli 20 henkilön ryhmät jaamme kahteen pienempään ryhmään ja varaamme 2 opasta. Toinen pienryhmä aloittaa näyttelyistä ja toinen pajasta, jonka jälkeen vaihdetaan. Taidepajan kokonaiskesto on 1,5h.

Liittyvää sisältöä

Nämä voivat myös kiinnostaa sinua