Taidepaja

Taidepaja lapsille ja nuorille

  • Kesto: 1.5h
  • Suositeltu ryhmäkoko: 5-20
  • Koulut & päiväkodit

  • 40€ / ryhmä

Katsomisen, keskustelun ja tekemisen kautta ryhmäsi saa taidepajassa uusia näkökulmia taiteeseen ja EMMAn näyttelyihin.

Varaa taidepaja päiväkotiryhmälle, ala- ja yläkoululle, lukion luokalle tai muille toisen asteen oppilaitoksen opiskelijoille. Taidepajat sopivat myös harrastusryhmille esim. partiolaisille. Taidepajassa ei tarvita aikaisempaa kokemusta.

Taidepajan kesto 1,5h. Taidepaja alkaa kokemuksellisella opastuksella ajankohtaisissa näyttelyissä ja Saastamoisen säätiön kokoelmassa. Opastuksen jälkeen ryhmä siirtyy oppaan johdolla taidepajaan, jossa on teeman mukainen ohjelma.

IMPROANIMAATIO
Taidepajassa tehdään ryhmätyönä improvisoiden animaatioita. Millaisen rytmikkään animaation sinä tekisit, kun tarvikkeina on pimeässä hohtavia materiaaleja ja neonvärejä? Taidepaja alkaa opastuksella, jossa tutustutaan taiteeseen. Opastuksen jälkeen siirrytään taidepajaan ja ryhdytään animaation tekoon. Valmiit animaatiot jaetaan linkkien kautta osallistujille muistoksi.

Ryhmäkokosuositus max. 20 henkilöä. Yli 20 henkilön ryhmät jaamme kahteen pienempään ryhmään ja varaamme 2 opasta. Toinen pienryhmä aloittaa näyttelyistä ja toinen pajasta, jonka jälkeen vaihdetaan. Taidepajan kokonaiskesto on 1,5h.

Liittyvää sisältöä

Nämä voivat myös kiinnostaa sinua