Taidepaja

Taidepaja lapsille ja nuorille

  • Kesto: 1.5h
  • Suositeltu ryhmäkoko: 5-20
  • Koulut & päiväkodit
  • 40€ / ryhmä

Katsomisen, keskustelun ja tekemisen kautta ryhmäsi saa taidepajassa uusia näkökulmia taiteeseen ja EMMAn näyttelyihin. Taidepajassa ei tarvita aikaisempaa kokemusta.

Katsomisen, keskustelun ja tekemisen kautta ryhmäsi saa taidepajassa uusia näkökulmia taiteeseen ja EMMAn näyttelyihin. Taidepajassa ei tarvita aikaisempaa kokemusta. Varaa taidepaja päiväkotiryhmälle, ala- ja yläkoululle, lukion luokalle tai muille toisen asteen oppilaitoksen opiskelijoille. Taidepajat sopivat myös harrastusryhmille esim. partiolaisille.

Omakuvia (saatavilla tammikuun 2019 loppuun asti)

Omakuva-teemainen taidepaja alkaa näyttelykäynnillä, jossa tutustutaan unenomaisten omakuvien maailmaan. Näyttelykäynnin jälkeen rakennetaan kummallisista esineistä pieniä veistoksia. Tekemisen avulla pohditaan, mitä kaikkea omakuva tarkoittaa ja miltä se voi näyttää.

Uutta: 2. Improanimaatio (tarjolla 1.2.2019 alkaen)

EMMAn taidepajassa tehdään ryhmätöinä ja improvisoiden animaatioita. Millaisen piirrosfilmin sinä tekisit, kun tarvikkeina on vahaliitu, naamari ja paperia?

Aluksi näyttelykäynnillä tutustutaan taiteen mahdollisuuksiin. Tämän jälkeen siirrytään taidepajaan ja ryhdytään elokuvien tekoon. Tehdyt animaatiot jaetaan linkkien kautta osallistujille muistoksi.

Liittyvää sisältöä

Nämä voivat myös kiinnostaa sinua