Espoo Museum of Modern Art

Guidning

Guidning

  • Längd: 1h
  • Rekommenderad gruppstorlek: 1-20
  • Vuxna

  • 88€ / på vardagar

    121€ / helger

På en guidning får du och din grupp mera ut av museibesöket. Med guiden bekantar du dig med utställningarna, konsten och konstnärerna på djupet.

Guidningen erbjuder trevlig samvaro med ett avslappnat eller mera seriöst grepp. Guidningen kan anpassas enligt gruppens behov.

Bekanta dig med utbudet av utställningar på EMMA och välj den utställningen eller de utställningarna som passar din grupp bäst. Vi kan även koppla information av WeeGee-huset och dess arkitektur till guidningen. Dessutom kan vi forma guidningen kring ett visst tema. Berätta oss om dina önskemål vid bokningen!

Guidningens längd är ca 1 timme.

Rekommenderad gruppstorlek är 1–20 personer. Om ni har en större grupp, kan vi boka två simultana guidningar.

Design i EMMA

© Paula Virta / EMMA

 
Det är också möjligt att boka en guidning med designtema. Under guidningen fördjupar vi oss på ett mångsidigt sätt i designtemat med hjälp av utvalda helheter på våra aktuella utställningar. Vi diskuterar vad allt designen är och vilka betydelser den är förknippad med. Vi stiftar bekantskap med olika kopplingar och skillnader mellan konst och design. Vi funderar tillsammans på vilka beröringspunkter det finns mellan designen och vår egen vardag och våra upplevelser.

Relaterat innehåll

De här kan intressera dig också